Jako nevreme pogodilo Čačak, pojedina naselja pod vodom i bez struje


indonezija 4
Ciglarska ulica; Foto: Poplavljeni Čačak, facebook

07.08.2020. 22:03

Snažno nevreme koje je kasno večeras pogodilo Čačak sa okolinom napravilo je ponovo neviđene probleme kako na gradskom tako i na prigradskom području.

Kako Epicentar press saznaje, voda je prekrila neke ulice u naselju Atenica, a najteža situacija je, kako nam javljaju naši sugrađani, u Ulici br. 66, u kojoj je inače i do sad bilo problema.

Kako saznajemo, struje nema u delu naselja Trnava, Atenica, a nije je bilo tokom snažnog nevremena i u selima od Vape do Mršinaca i Slatine.

U Ulici 4. jul u Čačku od velike količine vode na kolovozu, mnogi automobili su se ugasili, pa se stvorila kolona ka centru grada.

 

Foto: DDPČ, screenshot

 

U Ciglarskoj i Prištinskoj ulici, javljaju nam naši sugrađani, problem je sa odlivanjem vode u kanalizacioni sistem, pa se ponovo na ovom problematičnom mestu stvorilo omanje jezero.

"Koliko puta treba da se ovo desi da neko shvati da ovoliku vodu koja se sjuri u ovako male cevi u Ciglarskoj, sistem ne može da primi", napisali su iz Udruženja "Poplavljeni" na fejsbuku uz propratne snimke.

Kako je rečeno Epicentru press iz Štaba za vanredne situcije grada Čačka, pored ovih problematičnih lokacija, za sada je najveća pretnja po meštane sela Katrga bujična reka Žutaja koja je na ivici da se izlije.

Uskoro opšrinije...

 

Izvor: Epicentra press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!