HAOS U GIK Čačak: Zašto se izborni materijal sa biračkih mesta nosi kući?


indonezija 4
Foto: Epicentar press

21.06.2020. 23:50

Dragan Bisenić, nosilac izborne liste "Čačak je naš – Ujedinjena demokratska Srbija", došao je kasno večeras u prostorije Gradske izborne komisije u Čačku i pred svim predstavnicima biračkih mesta izneo tvrdnju da pojedini članovi komisija nose izborni materijal kući.

Nekoliko predsednika biračkih mesta potvrdilo je isto, rekavši da su videli pojedince kako se vraćaju ka kolima i odlaze umesto da ostave vreće sa biračkim listićima u GIK.

Nakon samo nekoliko minuta nastala je opša pometnja među predsednicima biračkih mesta.

Policija je na licu mesta.

 

 

Prema poslednjim informacijama sa lica mesta, opštu svađu među prisutnima dodatno je podgrejalo propuštanje tri predstavnika biračkih jedinica preko reda.

Prema rečima Nebojše Bežanića, koordinatora RIK-a za Čačak, sitaucija se oko 12 časova normalizovala i materijal je počeo nesmetano da se prosleđuje nadzornim izbornim organima.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!