Nezadovoljni građani i opozicija organizovali protest ispred zgrade Gradske uprave u Čačku


indonezija 4
Foto: Epicentar press

21.06.2020. 22:00

Građani i deo opozicije koja nije učestvovala na današnjim izborima okupila se oko 20 časova ispred Gradske uprave u Čačku protestujući zbog, kako kažu, neregularnih izbora i načina na koji je sproveden izborni proces.

"Ja nisam ni za opoziciju ni za vlast. Nemam nikakvu perspektivu ovde, pogotovo u ovakvim uslovima kakvi su u Srbiji poslednjih godina. Mladi odlaze i ne žele da ostanu da žive, jer nemaju nikakvu šansu za boljim životom", izjavio je jedan od sugrađana koji je bio prisutan na protestu.

Violeta Marković ispred Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku izjavila je da su ovi izbori od samog početka bili neravnopravni i da je ovo danas bilo "glasanje a ne izbori".

Ona je naglasila da imaju informacije da je oko 40 odsto izlaznost u gradu Čačku, a ne mnogo više kako se već govorilo i pre zatvaranja biračkih mesta.

"Grad Čačak je rekao ne diktatoru i diktatorskom režimu", dodala je Marković.

Prisutni građani i predstavnici opozicije ostali su da prostestuju ispred zgrade Gradske uprave. Pri svakom dolasku članova biračkih mesta koji su donosili izborni materijal, duvali su u pištaljke glasno negodujući.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!