Protest "1 od 5 miliona" Čačak: Pripreme za odlazak u Beograd (FOTO)


indonezija 4
Foto: Epicentar press

12.04.2019. 20:12

Čačani su se i večeras okupili kod spomenika vojvodi Stepi Stepanoviću u okviru protesta "1 od 5 miliona", ali ovoga puta, kako je i najavljeno, nije bilo šetnje, već su se samo dogovorali oko sutrašnjeg odlaska u Beograd.

Kako Epicentar press saznaje na licu mesta, organizatori su saopštili da je jedan deo privatnih prevoznika koji je prvobitno potvrdio da će voziti Čačane na protest u Beograd, otkazao svoje autobuse navodeći kao obrazloženje "kvar ili tehnički problem".

 

Foto: facebook, screenshot

 

Ipak, od odlaska za Beograd se ne odustaje tako da, kako je rečeno na ovom okupljanju, svi zainteresovani mogu doći ispred tržnog centra Merkator i u 10 časova će svi krenuti u jednoj koloni.

 

 

"U poslednjem trenutku su nam svi prevoznici otkazali autobuse, naravno, pod pritiskom režima. Uglavnom, sutra ćemo ići automobilima i sa nekoliko mini buseva", izjavili su organizatori.

Na samom početku skupa, minutom ćutanja odata je pošta preminuloj odbornici Dveri Milici Prokić.

 

 

Podsetimo, veliki protest opozicije zakazan je u subotu, 13. aprila 2019, ispred Narodne skupštine u Beogradu, s apočetkom u 15 časova.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!