Vladimir Majstorović proglašen za najboljeg nastavnika na prostoru EX Jugoslavije (FOTO)


indonezija 4
Foto: facebook

03.03.2019. 21:32

Profesor Prehrambeno - ugostiteljske škole u Čačku Vladimir Majstorović proglašen je za najboljeg nastavnika na prostoru bivše Jugoslavije.

Titulu ''Najbolji nastavnik bivše Jugoslavije'' dobio je u Skopju, na svečanoj dodeli priznanja, a u obrazloženju stoji da je Majstorović nagradu dobio za kreativnost, inventivnost i za moć motivacije za uspeh.

 

 

Organizator ove manifestacije je ANN_EX_YU, asocijacija nastavnika formirana od "visokokvalitetnih lidera iz obrazovanja spremnih da oko sebe okupe sve entuzijaste i učiteljske lidere iz svih država sa prostora bivše Jugoslavije spremnih da zajedničkim snagama afirmišu i motivišu najbolje vaspitače/učitelje/nastavnike da menjaju sliku obrazovanja u ovom delu sveta".

 

 

Za titulu najboljeg od najboljih trebalo je ispuniti brojne uslove i to:

- 10 od ukupno 27 kriterijuma, jedan od ravnopravnih članova asocijacije i stiče se pravo da kroz aktivnu saradnju sa najboljim nastavnicima regiona pojedninac jača svoje kompetencije kako bi u sledećem periodu dostigao zvanje "NAJBOLJI NASTAVNIK EX JUGOSLAVIJE"!
- 15 od ukupno 27 kriterijuma, jedan od članova asocijacije i stiče pravo na zvanje "NAJBOLJI NASTAVNIK EX JUGOSLAVIJE" i priliku da u sledećem periodu dostigne titulu "ZVEZDA OBRAZOVANJA EX JUGOSLAVIJE!"
- 20 od ukupno 27 kriterijuma, jedan od počasnih članova asocijacije i pored prava na zvanje "NAJBOLJI NASTAVNIK EX JUGOSLAVIJE", kandidat stiče i titulu "ZVEZDA OBRAZOVANJA EX JUGOSLAVIJE!"

 

 

U Skopju je ujedno organizovana i Konferencija ''Svet obrazovanja briše granice''.

Podsetimo, profesoru Majstoroviću ovo nije prva nagrada ovakve vrste, za izuzetno zalaganje i značajna postignuća na polju obrazovanja i radu sa učenicima profesor Majstorović je bio jedan od dobitnika nagrade Najbolji edukatori Srbije 2016. godine koju dodeljuje Udruženje Živojin Mišić.

 

Izvor: Epicentar press

Foto: Facebook

banner

banner

bannerPošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.


Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!