Savez za Srbiju reaguje na optužbe SNS: Ne damo vam da kradete (FOTO)


indonezija 4
Foto: Savez za Srbiju

16.12.2018. 16:17

Od jutros su batinaši SNS napravili opsadno stanje u Lučanima. Po čitavom mestu kruže automobili sa Pančevačkim i Novosadskim registracijama i ljudi sa spiskovima.

A kada smo im se suprostavili i sprečili ih da kradu na biračkom mestu 25 onda su optužili da je to nasilje. Nasilje je što vas sprečavamo da kradete izbore? Ne gospodo. Nasilje nad svim građanima je ono što vi radite.

 

 

 

 

Ispred biračkih mesta se pojavljuju i vozila bez tablica. Pored pritisaka na opoziciju, predstavnici SNS su pretili i posmatračima iz Crte i Ofida, a na jednom sutomobilu posmatrača Crte su pronađene probušene gume.

 

 

 

Pored toga, aktivisti SNS su kombijem presreli aktiviste SZS i jurili ih kombijem na kružnom toku u Guči , a kada je to prijavljeno policiji policijacac je rekao da "on nije na dužnosti". Možda čeka da neki batinaš SNSa nekom napem aktivisti razvije glavu, kao što su razbili Borku Stefanoviću, pa da onda "bude na dužnosti".

Ono što SNS radi u Lučanima je slika kako oni vide izbore u celoj Srbiji i tome ćemo se oštro suprotstaviti.

 

Savez za Srbiju





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!