Novi pritisci SNS u Lučanima - kandidat SZS pozvan na informativni razgovor


indonezija 4
Vukašin Vujović, kandidat za odbornika SzS; Foto: Epicentar press

10.12.2018. 08:21

Saopštenje Saveza za Srbiju - Savez za Dragačevo koje je stiglo u našu redakciju objavljujemo u celini.

SNS u Lučanima otišao korak dalje – kandidat za odbornika Saveza za Srbiju, Vukašin Vujović i još dve osobe pozvane su na informativni razgovor po prijavi Milivoja Dolovića.

Podsećamo da je to isti onaj čovek koga je Vukašin Vujović snimio kada mu je pre 4 godine nudio zaposlenje u zamenu za odustajanje od kandidature na listi Dveri. Vukašin Vujović ni tada nije podlegao pritiscima, pa neće ni sada ovim najnovijim.

A mi pitamo vlast kako je moguće da se digne tolika hajka zbog napada na aktivistkinju SNS u Lučanima, a ne objavi se javno da je to uradio Slobodan Petrović Pinjo, član SNS-a, a da se sa druge strane kandidati Saveza za Srbiju privode na informativne razgovore i vrši pritisak na njih zbog navodnog cepanja plakata.

Vlast očigledno ne može da sakrije svoju nervozu zbog jučerašnjeg uspešnog protesta u Beogradu pa sad ide iz laži u laž i iz greške u grešku. Poručujemo im da nas ni njihovi batinaši, ni prebijanje opozicionih lidera, niti pozivanja naših kandidata na informativne razgovore neće uplašiti.

 

Savez za Srbiju





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!