SNS ČAČAK: Zašto se zbijaju neslane šale za ozbiljne incidente?


indonezija 4
Foto: screenshot

07.12.2018. 23:20

Saopštenje GO SNS Čačak koje je stiglo u našu redakciju prenosimo u celosti.

Gotovo neverovatno zvuči kako od ničega može da se napravi novinska priča, "afera", "slučaj", posebno ako to ima bilo kakvu političku pozadinu, a sa druge strane ozbiljni incidenti predstavljaju kao gluma ili simuliranje, pa čak i razlog za zbijanje neslanih šala. Upravo smo ovih dana svedoci tih dvostrukih aršina.

Dok se naširoko i nadugačko piše i polemiše o navodnim pretnjama upućenim nekadašnjoj odbornici Dveri u Nišu Jeleni Đorđević, sada članici Zavetnika, incident u kome je u Lučanima napadnuta kandidatkinja na listi „Aleksandar Vučić – zato što volim Dragačevo“ Nada Jovanović pojedini mediji pokušavaju da minimalizuju ili čak predstave, kako pišu, kao „novu igru naprednjaka“.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak jasno, nedvosmisleno i javno osuđuje svaki vid nasilja u političkoj borbi i zalaže se za sučeljavanje argumenata, a ne pesnica. Ipak, smeta i boli kada se svaki napad na aktiviste SNS izvragava ruglu, a navodne pretnje članovima drugih stranaka dižu na najviši mogući nivo, posebno kada za to nema ni jednog predočenog dokaza, ne zna se ko su osobe koje prete, već se sve svodi na izjave anonimnih izvora.

Ne bi nas čudilo da iza pretnji upućenih Jeleni Đorđević stoje upravo Dveri, koje su poznate po tom da se na najgrublji mogući način razračunavaju sa svima onima koji napuste njihove redove, što je upravo slučaj sa gospođom Đorđević.

Još jednom ponavljamo, za čačanske naprednjake samo su programi i dela dozvoljeni u borbi za dobijanje poverenje birača, kako do sada, tako i ubuduće.

 

Saopštenje GO SNS Čačak





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!