Dveri: Loša režija i loša gluma SNS-a u Lučanima


indonezija 4
Foto: screenshot

06.12.2018. 23:39

Saopštenje GO Dveri u Čačku koje je stiglo u našu redakciju objavljujemo u celini.

Najnoviji događaji instruirani od strane nenormalne vlasti oličene u SNS-u i njenim satelitima odavno su prevazišli granice pristojne i fer političke borbe i prerasli u otvoreno nasilje koje svakim danom sve više dobija na intenzitetu.

Otvoreno razračunavanje vlasti sa političkim protivnicima krenulo je ubistvom Olivera Ivanovića, nastavilo se pokušajem ubistva Borka Stefanovića i njegovih saradnika. Svedoci smo svakodnevnog nasilja nad opozicijom u republičkom parlamentu. Ova vlast više nema adekvatan odgovor na sve prisutniji trend ujedinjavanja opozicionih stranaka i ideja, stepen nezadovoljstva naroda koji živi ispod ivice egzistencije i najavu masovnih protesta za koje su svesni da je početak kraja njihove bahate i korumpirane vlasti.

Očigledan primer navedenog je i poslednja loše izrežirana predstava u Lučanima, takozvani napad na vremešnu aktivistkinju SNS koja je, ujedno, i kandidat za odbornika SO Lučani na predstojećim izborima. Na dotičnoj gospođi koja je navodno bila izložena pesničenju ne videsmo nijednu modricu, svedoka nije bilo ali krivca su našli i pre nego što se napad "desio", naravno ko drugi nego opozicija. Očigledno je Srpska napredna stranka u svom maniru zbog pada rejtinga a poučeni primerom čačanskog Šojića, Maje Gojković i novinarki Pinka, pokušala da odglumi još jednu scenu u kojoj će sebe predstaviti kao žrtvu, samo do sada u najlošijoj režiji sa podjednako lošim glumcem.

Gradska organizacija Dveri u Čačku najoštrije osuđuje svaki vid nasilja, ali i svaki vid laži, prevare i zloupotrebe žena u prljavoj kampanji Srpske napredne stranke. Pozivamo ih da prestanu sa primenom nasilja i etiktetiranjem političkih neistomišljenika.

 

Informativna služba Gradske organizacije Dveri u Čačku





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!