Savez za Dragačevo: Povećati naknadu za rađanje dece


indonezija 4
Savez za Srbiju u Dragačevu

06.12.2018. 15:13

Mirjana Stevanović, druga na listi Savez za Srbiju - Savez za Dragačevo - Milan Radičević koji na izbore u Lučanima izlaze pod brojem 4, istakla je da će, kada se oni budu pitali, opština više ulagati u podršku mladim bračnim parovima kroz povećanje naknade za rađanje dece i da će više ulagati u obrazovanje kroz uvođenje dodatnih 15 stipendija.

"Prvo što ćemo uraditi kada dođemo na vlast je da uvedemo subvencionisanje stambenih kredita za mlade bračne parove i povećanje naknade sa 30 na 50 hiljada dinara za prvo dete, 70 000 za drugo i 90 000 za treće." - rekla je Stevanović.

Ona ističe da je i podrška obrazovanju bitna i da se lista Savez za Srbiju zalaže da se proširi fond za stipendije i iste obezbede za još bar 15 najboljih studenata i srednjoškolaca.

 

Savez za Dragačevo





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!