GO SNS Čačak: Tražimo hitnu reakciju nadležnih organa i hapšenje počinioca


indonezija 4
Saopštenje SNS Čačak

05.12.2018. 22:27

Rukovodstvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke Čačak sa nevericom je primilo vest o novom incidentu u opštini Lučani, kada je u po bela dana fizički napadnuta Nada Jovanović, kandidat za odbornika na listi "Aleksandar Vučuć – zato što volim Lučane".

Ujedno, traži se hitna reakcija nadležnih organa, koji treba da identifikuju i uhapse počinioca i otkriju motive ovog gnusnog čina.

Podsećanja radi, treba reći da je posle vandalskog spaljivanja propagandnog materijala Srpske napredne stranke u Kotraži, ovo novi incident, koji ne doprinosi regularnosti predstojećih lokalnih izbora i stvara atmosferu sukoba i linča. Ako se ovakve stvari dešavaju na deset dana pred glasanje, postavlja se pitanje kakvi se situacija može očekivati narednih dana i na sam dan glasanja.

Čačanski naprednjaci pozivaju na smirivanje tenzija i fer nadmetanje, a poslednju reč o programima i odborničkim kandidatima daće narod 16. decembra.

 

Informativna služba GO SNS Čačak





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!