U EPICENTRU: Peške na blokadu u Preljini (VIDEO)


indonezija 4
Blokada saobraćaja bez automobila; Foto: Epicentar press, screenshot

11.06.2018. 21:25

Četvrtog dana blokade kružnog toka u Preljini, okupljenim Čačanima koji protestuju zbog povećanja cena goriva nije bilo dozvoljeno da svojim automobilima zaustave saobraćaj.

Kako smo na licu mesta saznali, policija je zabranila blokadu jedne od najfrekventnijih saobraćajnica u ovom delu Zapadne Srbije. Nezadovoljni ovakvom odlukom, ali bez ikakvih incidenata, okupljeni građani su se, zatim, peške uputili od kružnog toka Ibarskom magistralom u pravcu Beograda.

Na samom skretanju ka varošici u Preljini zaustavili su se na kolovozu mirno izražavajući protest. Za to vreme, kolone automobila, autobusa i kamiona iz pravca Čačka i Beograda bile su u zastoju. Tokom blokade, propušten je autobus sa decom, ali i automobil sa slovenačkim tablicama.

Podsetimo, blokade saobraćaja u Srbiji zbog poskupljenja goriva počele su u petak, 8. juna i trajale se sat vremena. Od juče, protestna okupljanja u pojedinim delovima Srbije, pa i u Čačku produžena su na dva sata.

Blokada u Preljini je trajala do 19 časova.

 

Izvor: Epicentar press

 

Pogledajte kako je bilo danas u Preljini na blokadi saobraćajnice:





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!