ProBudimo Čačak i UZINAT


indonezija 4
ProBudimo Čačak i UZINAT; Foto: Epicentar press

04.05.2024. 21:22

Tokom četvrtog dana prikupljanja potpisa podrške građana za izlazak "ProBudimo Čačak" na lokalne izbore, ponovo su bili redovi ispred kancelarije ove novoosnovane Grupe građana.

Pored nesebične i ogromne podrške naših sugrađana, podršku su danas pružili i građanski aktivisti iz Udruženja građana "Udruženi za implementaciju narodnog aktivizma i tolerancije - UZINAT" iz Gornjeg Milanovca.

Milanovčani su za samo nekoliko sati prikupili i više od potrebnog broja za izlazak na predstojeće lokalne izbore u svojoj opštini, a danas su, kao prave komšije, došli da podrže Čačane u borbi za pravedne izbore i istinu, kao i da razmene iskustva kada je izborni proces u pitanju.

 

 

Podsetimo, za samo četiri dana Grupa građana "ProBudimo Čačak" prikupila je preko 735 potpisa građana koji podržavaju izlazak ove organizacije na lokalne izbore u Čačku.

Kako su nam rekli iz ove Grupe građana, zajedničko mišljenje i notara i svih prisutnih je da su se za "ProBudimo Čačak" potpisi prikupljali bez tenzije, bez pritisaka na građane, kao i dovođenja na mesto prikupljanja potpisa, što je samo po sebi jedan ogroman uspeh i znak da su građani došli da iskreno podrže ovu građansku opciju kojoj je slogan - VLAST GRAĐANIMA!

Potpisi će se prikupljati i u ponedeljak, 6. maja, u vremenu od 8 do 20 časova.

 

 

Svi zainteresovani sugrađani svoje potpise podrške mogu dati u prostorijama Grupe građana "ProBudimo Čačak", Ul. Obilićeva br. 20, (Kula).

NAPOMENA: Obavezno poneti važeću ličnu kartu sa sobom.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!