Prikupljanje potpisa za Grupu građana "ProBudimo Čačak" i u subotu i ponedeljak


indonezija 4
Foto: GG ProBudimo Čačak, promo

03.05.2024. 17:51

Za samo tri dana Grupa građana "ProBudimo Čačak" prikupila je preko 650 potpisa građana koji podržavaju izlazak ove organizacije na lokalne izbore u Čačku.

 

 

"Ono što nas je posebno iznenadilo i obradovalo je činjenica da je veliki broj naših mladih sugrađana samoinicijativno došao i svojim potpisom nam ukazao poverenje i podršku za kandidovanje naše liste na izborima 2. juna. Očigledno je da su naš 'minuli rad' i naše angažovanje na podsticanju građanske svesti i građanskog aktivizma bili jasna poruka i da smo uspeli da probudimo Čačane, i mlade i one starije, da se svi udružimo i ostvarimo da budemo Čačak, a ne učmala varošica sa korumpiranom vlašću, sa zagađenim vazduhom koji i deca udišu, sa zagađenom Moravom, sa blatom u centru grada, sa rasipanjem budžetskog novca na behatoniranje kafanskih bašta dok pacijenti u Bolnici leže na pocepanim i flekavim posteljinama. Zahvaljujem svima koji su dali potpis za našu listu i pozivam one koji to nisu stigli u prethodna tri dana da to učine u subotu, 4. maja u terminu od 10.00 do 20.00 ili u ponedeljak, 6. maja u terminu od 12.00 do 20.00 u našoj kancelariji", kaže Pavle Jelesijević, aktivista Grupe građana "ProBudimo Čačak".

 

 

Svi zainteresovani sugrađani svoje potpise podrške mogu dati u prostorijama Grupe građana "ProBudimo Čačak", Ul. Obilićeva br. 20, (Kula).

NAPOMENA: Obavezno poneti važeću ličnu kartu sa sobom.

 

Izvor: OzonPress, Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!