Proglašena izborna lista Dveri Čačak pod rednim brojem 3


indonezija 4
Foto: Dveri Čačak

03.05.2024. 11:38

Obaveštavamo Vas da je Izborna komisija grada Čačka na sednici 2. maja 2024. godine proglasila izbornu listu PRIMARIJUS DR MILAN ROGANOVIĆ – SRPSKI POKRET DVERI – "BOŠKO OBRADOVIĆ – Radmila Živković – Dragan Ćendić – Biljana Rubaković", koja će biti pod rednim brojem 3 na izbornom listiću.

Koristimo se prilikom da se zahvalimo svim sugrađanima koji su dali potpis podrške za izbornu listu Dveri Čačak i da pozovemo sve Čačane da masovno izađu na lokalne izbore 2. juna i glasaju za smenu aktuelne SNS vlasti a za bilo koju opozicionu opciju koja im je najbliža. Verujemo da će kompletna opozicija u zajedničkoj saradnji pobediti i smeniti lošu sadašnju vlast.

 

Foto: Dveri Čačak

 

Dveri Čačak će u izbornoj kampanji nastaviti sa predstavljanjem svog lokalnog predizbornog programa ZA NOVI ČAČAK 2024-2028, na kome je radio tim od više desetina stručnjaka i koji je najbolji program za preporod našeg grada koji je do sada predstavljen.

Svim našim sugrađanima želimo srećne Vaskršnje praznike, a onima koji slave srećan Đurđevdan!, poručuju iz Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!