Biciklistička trka za Nagradu Čačka 2024.


indonezija 4
Foto: Biciklistički klub Borac Čačak

02.05.2024. 18:41

Biciklistički klub Borac, prema kalendaru takmičenja Biciklističkog saveza Srbije, organizuje biciklističku trku za Kup Srbije pod nazivom NAGRADA ČAČKA 2024, u subotu, 4.05.2024. godine.

Ovo je druga trku u okviru ovogodišnje Kupa Srbije u drumskom biciklizmu.

Kompletan program takmičenja održaće se selu Ježevica, na raskrsnici puteva Grujanske kose i Banjičkog puta, gde će biti start i cilj.

Staza trke je kružna i ide lokalnim putevima u selima Ježevica i Banjica, Banjičkim putem do Banjičke zadruge, levo lokalnim putem ka Ježevici do Euro Beta (Marine Vodenice), levo uzbrdo do raskrsnice Grujanske kose i Banjičkog puta.

Start prve kategorije biće u 11.00 sati, a ostale kategorije startuju prema propozicijama. Program bi se završio oko 17.00 sati. U pomenutom intervalu saobraćaj za ostale učesnike biće obustavljen.

Posle prve trke u generalnom plasmanu seniora vode biciklisti iz Sombora kako pojedinačno tako i ekipno, dok su biciklisti Borca na drugom mestu. Ovo će biti lepa prilika za domaće bicikliste da pokušaju preuzeti vođstvo u Kupu Srbije. Raduje nov podmladak kluba koji je pobedio na prvom Kupu Srbije u Erdeviku u kategorijama dečaka do 9 i 11 godina, a pred domaćom publikom imaće priliku da pokažu svoj potencijal.

Trka će imati međunarodni karater, jer su svoje učešće najavili biciklisti iz Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske i Makedonije.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!