Gradonačelnik Todorović sa saradnicima posetio manastir Jovanje


indonezija 4
Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

01.05.2024. 21:14

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, danas je sa saradnicima, posetio manastir Jovanje, gde je završeno asfaltiranje prilaznog puta ka manastiru, kao i proširenje parkinga.

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

Nakon što se sestrinstvo manastira, pre nekoliko meseci obratilo lokalnom rukovodstvu da im se obezbede uslovi koji im nedostaju za nesmetano funkcionisanje, sredstva su obezbeđena iz budžeta Grada, i sada manastir Jovanje ima kvalitetan prilaz i veći parking za sve one koji žele da ga posete.

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

Prema rečima Todorovića, Grad će učiniti sve što je u mogućnosti, kako bi se uslovi u ovom manastiru još unapređivali i kako bi se i na taj način upotpunila turistička ponuda čitave Ovčarsko - kablarske klisure.

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

"Ovo je samo jedan u nizu svih infrastrukturnih radova, u proteklih nekoliko godina, a koji su se ticali poboljšanja infrastrukture u našim svetinjama. Od manastira Stjenik i Vujan, preko Blagoveštenja, gde je urađena pristupna saobraćajnica sa dva parkinga, preko Uspenija i Vaznesenja, pored koga su obezbeđena dva parkinga i odlična prilazna saobraćajnica. Tokom leta počećemo i rekonstrukciju infrastrukture za naš manastir Nikolje, gde će se raditi novi kotao i nova razvodna instalacija za grejnu mrežu, jer nam je želja da pomognemo sestrinstvu manastira da što bolje funkcionišu tokom zimskih meseci", podsetio je i najavio gradonačelnik Čačka Todorović.

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!