Čačanski policajci spasili život sugrađaninu


indonezija 4
Foto: MUP Srbije, facebook

28.04.2024. 22:10

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Čačku, Nikola Šipetić i Darko Simeunović, tokom redovne kontrole saobraćaja u Preljini, spasili su život jednom našem sugrađaninu.

 

Foto: MUP Srbije, facebook

 

"Naše kolege iz saobraćajne policije još jednom su pokazali da su policijski službenici uvek tu za svoje sugrađane, spremni da hitno reaguju i pomognu. Šipetić i Simeunović, tokom redovne kontrole saobraćaja u Preljini, sugrađanina koji im je zatražio pomoć zbog ujeda pčele, odmah su smestili u svoj službeni auto i uputili se ka bolnici. S obzirom na to da je čovek tokom vožnje izgubio svest, najverovatnije usled anafilaktičkog šoka, naš kolega je zaustavio vozilo hitne pomoći koje je naišlo u tom trenutku i time sugrađaninu spasio život", navodi se u saopštenju MUP Srbije.

 

Foto: MUP Srbije, facebook

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!