Ivana Parlić kandidatkinja za gradonačelnicu Užica koalicije Narodne stranke, Dveri i POKS


indonezija 4
Foto: Narodna stranka

28.04.2024. 21:36

Potpredsednica Narodne stranke Ivana Parlić biće na lokalnim izborima 2. juna kandidatkinja za gradonačelnicu Užica koalicije "Najbolje za Užice", koju u tom gradu čine Narodna stranka, Dveri i POKS.

Ivana Parlić rekla je da su najvažnije tačke programa koalicije "Najbolje za Užice" rat protiv korupcije i mere socijalne politike prema svim generacijama, od kojih je izdvojila besplatne udžbenike za osnovce, besplatnu zdrava užinu i besplatnu rekreaciju za sve đake, kao i mesto u vrtićima za sve mališane.

"To je 'pozitivna diskriminacija' da bi Užice postalo povoljnije mesto za ostanak mladih ljudi u ovom gradu", rekla je Ivana Parlić.

"Treća tačka programa je beskompromisna borba protiv zagađenja životne sredine. Ja sam i kao aktivista i kao političar garant da će ta borba biti dosledno sprovedena", dodala je Ivana Parlić.

Ivana Parić je navela da Užičani moraju znati koga plaćaju, koliko plaćaju i za šta plaćaju.

"Zahtevaćemo reviziju svih spornih ugovora koje je Grad Užice sklopio sa nekoliko kompanija, ne samo za vreme SNS-a, nego i onih starijih", rekla je Ivana Parlić.

"Građanima Užica učinićemo dostupnim sve što je značajno za grad – ko donosi odluke u gradu i koje su kvalifikacije onih koji rade u lokalnoj samoupravi i donose odluke i kakve ugovore sklapaju. Užičanima će biti dostupni svi ugovori o poslovima koje je grad sklopio", zaključila je Ivana Parlić, koja je i predsednica Gradskog odbora Narodne stranke Užice.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Ivlade | 29.04.2024 08:57

Neka naduvena glu***a