Boško Obradović: Ujedinjena opozicija može do pobede u Čačku


indonezija 4
Foto: Epicentar press

27.04.2024. 15:42

Dobra vest za sve opoziciono orijentisane Čačane je da su sve opozicione političke stranke i grupe građana u našem gradu postigle visok stepen jedinstva oko predizborne i postizborne saradnje, izjavio je danas za Epicentar press Boško Obradović, predsednik Izbornog štaba Gradske organizacije Dveri u Čačku.

Kako je naglasio Obradović, "to znači da ćemo, bez obzira u koliko kolona izađemo na lokalne izbore, tesno sarađivati i pre izbora i posle izbora prilikom formiranja nove vlasti nakon pada SNS u našem gradu".

"Dveri Čačak izlaze samostalno na izbore. Zajednička procena je da ćemo osvojiti više glasova u nekoliko kolona nego ako bi svi bili u jednoj. Očekujem 3-4 kolone opozicije i da u zbiru na izborima osvojimo preko 50% i srušimo sadašnju vlast. Podsećam da su na republičkim izborima 17. decembra prošle godine SNS + SPS + SRS svi zajedno imali ispod 50% glasova u našem gradu i da oni nemaju većinu ovde. Sada je na nama iz opozicije da pokažemo da je većina Čačana za političke promene posle 12 godina loše vlasti SNS. Zato je važno da što veći broj ljudi izađe na izbore. Pozivam birače da se masovno odazovu na birališta 2. juna i da glasaju protiv aktuelne vlasti, a za bilo koga od nas iz opozicije jer imamo dogovor da niko od nas posle izbora neće sarađivati sa SNS već da ćemo zajednički raditi na formiranju nove vlasti nakon što smenimo ovu bahatu, nestručnu i korumpiranu sadašnju vlast koja je unazadila naš grad", naveo je predsednik Izbornog štaba Gradske organizacije Dveri u Čačku Boško Obradović.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!