Koncert najboljih kulturno-umetničkih društava Srbije u Čačku


indonezija 4
Foto: Bus Plus produkcija, arhiva

26.04.2024. 01:27

Koncert najpoznatijih kulturno-umetničkih društava u našoj zemlji biće održan u petak, 26. aprila 2024. godine, na Velikoj sceni Kulturnog centra u Čačku.

Organizatori koncerta iz kulturno-umetničkiog društva "Dule Milosavljević - Žele" najavljuju koncertni događaj od izuzetnog značaja u našem gradu.

"Veliko nam je zadovoljstvo da pozovemo sve sugrađane i ljubitelje folklora i tradicionalne umetnosti da dođu i uživaju ukoncertu na kom će nastupati KUD 'Đido' iz Bečeja, KUD 'Laza Nančić' iz Vršca, KUD 'Stanko Paunović' iz Pančeva i, naravno, naše kulturno-umetničko društvo 'Žele'", navode organizatori.

"Godinama unazad organizujemo koncerte, druženja i razmenu iskustva sa renomiranim kulturno-umetničkim društvima iz naše zemlje, a cilj nam je prezentacija i očuvanje bogatog kulturnog nasleđa i promocija folklora, umetnosti, afirmisanje mladih umetnika, s obzirom da je Čačak centar kulture, tradicije i folklora Moravičkog okruga i šire", dodaju iz KUD-a "Dule Milosavljević".

Interesovanje za događaj je veliko, a karte se mogu preuzeti u prostorijama "Žela", na adresi Železnička kolonija br. 8.

Koncert počinje u 20 časova.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!