Sajam zapošljavanja u Čačku


indonezija 4
Foto: Epicentar press, arhiva

10.04.2024. 15:09

Filijala Čačak Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja na području Moravičkog okruga, u sredu 17. aprila, od 11 do 14 časova, u holu Kulturnog centra u Čačku, na adresi Trg ustanka br. 2.

I ove godine je obezbeđena raznovrsna ponuda slobodnih poslova. Učešće je, do sada, potvrdilo oko 40 poslodavaca koji su prijavili potrebe za zapošljavanjem više od 350 novih radnika različitih obrazovnih profila i nivoa kvalifikacija.

Traženi će biti vaspitači, ekonomisti, inženjeri elektro i mašinske struke, saradnici u osiguranju, operateri u metaloprerađivačkoj i mašinskoj proizvodnji, električari, radnici u prehrambenoj i ugostiteljskoj delatnosti, a potrebe su iskazane i za prodavcima, modelarima, šivačima, vozačima, magacionerima, administrativnim radnicima...

Na Sajmu će, između ostalih, biti prisutni poslodavci: DOO "PS Fashion Design", DOO Pekara "Pons", DOO "Vasović", DOO "Akvapan inženjering", DOO "Unipromet", Vorwerk Autotec Serbia, Eldisy Serbia, DOO "Stax Technologies", PU "Radulović M23", PU "Gimnazion", UTP "Morava", DOO "MHS Team AT", DOO "Steel Product & Project", DOO "Blue Line", DOO "Dinamic line", DOO "Energy glass group" i dr.

Pozivamo nezaposlena lica i tražioce promene zaposlenja da 17. aprila posete Sajam zapošljavanja u Čačku, iskoriste mogućnost da većem broju poslodavaca dostave svoje radne biografije (CV), a u neposrednom razgovoru i predstave svoje kvalifikacije, znanje i radno iskustvo.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!