Zajedno za.Jedno! Prijave za humanitarni IT turnir CS 2 Vol.5 su otvorene!


indonezija 4
Foto: Quantox Technology, ilustracija

28.03.2024. 15:31

IT kompanije iz Srbije se i ovog proleća tradicionalno okupljaju na humanitarnom turniru u Counter Strike-u. Jubilarni, peti po redu HIT turnir, održava se 20. i 21. aprila, a kompanije svoje timove mogu prijaviti do 18. aprila.

U prethodnim godinama, zahvaljujući sjajnom odzivu zajednice, prikupljene su značajne donacije za porodilišta u Pirotu i Priboju. Ove godine, prijavljeni timovi će igrati za novi cilj - HITree - za šume Srbije, ali i korisnike Quantox Fondacije.

Kupovina sadnica i realizacija pošumljavanja odigraće se u saradnji sa Zvezdinim igrama, čime zajedno dajemo doprinos realizaciji plemenite misije - 1 000 000 novih stabala za 7 godina u Srbiji.

Učešće na turniru je besplatno, a sve domaće IT kompanije mogu prijaviti najviše do 3 tima i donirati željeni novčani iznos u zajednički fond. Kao i prethodnih godina, start u iznosu od million dinara donira kompanija Quantox Technology.

 

Foto: Quantox Technology

 

Ovo je jubilarno, peto okupljanje gejmera na turniru a svake godine se beleži sve veći broj prijavljenih ekipa iz IT kompanija širom naše zemlje. Četrdeset ekipa je 2023. godine prošlo je kroz format online takmičenja koji podrazumeva igru kvalifikacionih, a zatim i finalnih mečeva. Za sve koji vole dobro druženje, zdravo takmičenje i unapređeni Counter Strike, čeka ih vikend koji se ne propušta!

Sve relevantne informacije se nalaze na sajtu turnira https://hitturnir.com/ a tu je i forma kojom možete prijaviti svoj tim i pridružiti se takmičenju.

Turnir ovog proleća nosi poruku - Vreme je da nastavimo JOŠ jače i uvereni smo da će IT kompanije još jednom pokazati da je uz sjajno druženje prava pobeda Humanost.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!