Stand - up show "Mokre glave" Andrije Dabanovića


indonezija 4
Foto: promo

17.03.2024. 12:49

Stand - up show "Mokre glave" Andrije Dabanovića biće izveden u utorak, 19. marta 2024. godine u Sali Gradske biblioteke, sa početkom u 20 časova.

Stand-up show "Mokre glave" govori o Dabanovićevom odrastanju u Podgorici, burnom detinjstvu, kockarskoj zavisnosti i odupiranju istoj.

Ovo je priča o životnim usponima i strmoglavim padovima, karakternoj transformaciji i vaspitanju koje je na prvom mjestu podrazumijevalo zabranu Andrijinog izlaska mokre glave napolje, kao preduslov za zdravo i bezbrižno djetinstvo.

Kao nestašno dijete, često je bio kažnjavan od strane roditelja, što je u njemu izazivalo revolt i buntovništvo. Danas, nakon toliko godina, Andrija se u svojoj predstavi iskreno prisjeća prošlosti, bez dlake na jeziku.

Međutim, zbog dinamičnosti i energičnosti koju pokazuje na sceni, uprkos njegovoj želji, on ipak ne uspijeva ispuniti dugogodišnji zahtjev njegovih roditelja, te u jednom trenutku, spletom okolnosti, svoj nastup počinje izvoditi mokre glave.

Cena ulaznice je 1000 dinara.

Prodaja na svim prodajnim mestima Tickets mreže u Čačku (Laguna, OMV pumpe, Uspon i Neven tours) kao i online na linku: https://tickets.rs/event/andrija_dabanovic_11722

Informacije na broj (Viber): 064/11-24-777.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!