Dan žalosti u opštini Gornji Milanovac u ponedeljak


indonezija 4
Foto: Bus Plus produkcija, Epicentar press

17.03.2024. 19:59

Žitelji opštine Gornji Milanovac tuguju zbog smrti dvojice mladića koji su tokom prošle noći poginuli u udesu u tom gradu.

Nikola Školjevic (23) i Radovan Božović (23) nastradali su noćas na licu mesta oko 1.40 na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u ovoj opštini.

Tim povodom, predsednik opštine Gornji Milanovac, dana 17.03.2024. godine, donosi ODLUKU O PROGLAŠENJU DANA ŽALOSTI NA TERITORIJI OPŠTINE GORNJI MILANOVAC.

"Proglašava se Dan žalosti na teritoriji opštine Gornji Milanovac, povodom teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u Gornjem Milanovcu u noći između 15. i 16. marta 2024. godine u kojoj su smrtno stradala dva mladića starosti 23 i 24 godine. Za Dan žalosti određuje se ponedeljak, 18.03.2024. godine", navodi se u saopštenju predsednika opštine Dejana Kovačevića.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!