Spektakularna pobeda: Plesni Klub "Luna" osvojio Kup Balkana u Brčkom


indonezija 4
Foto: Plesni klub Luna

17.03.2024. 19:44

Plesni klub "Luna" još jednom u naš grad na Moravi donosi sjajne vesti, dominirajući na nedavno održanom Kupu Balkana u sportskom plesu u Bosni, koji je oodržan 9. marta u Brčkom (BiH).

Ovo prestižno takmičenje je bilo ne samo prilika za demonstraciju vrhunskih plesnih veština, već i za slavljenje dugogodišnjeg truda, predanosti i strasti prema plesu koja krasi članove kluba tokom tri decenije.

Naši takmičari, predstavnici Plesnog kluba Luna, postali su šampioni Balkana u par kategorija, a Plesni klub "Luna" je od organizatora plesnog kluba Mambo Brčko dobio plaketu za najbrojniji i najveći klub od sva 24 kluba koji su učestovali.

 

Foto: Plesni klub Luna

 

Kjara Čutović je postala šampionka Balkana u kategoriji Junior 1 Latino plesovi, dok je Teodora Nikolić bila najbolja na Balkanu u kategoriji Junior 2 Latino plesovi.

Njihov neverovatni talenat, ali pre svega predanost i neumorni rad, izdvojili su se među najbolje plesače u regionu i postale su šampionke Balkana!

Ali tu nije kraj našem trijumfu!

 

Foto: Plesni klub Luna

 

Formacijski timovi Juniora 1 i Starijih omladinaca takođe iz Plesnog kluba Lune, dominirali su, dali sve od sebe i postigli sjajne rezultate.

Tim Junior 1 Latino plesovi je zauzeo prvo mesto Kupa Balkana latino formacije, a sjajno drugo mesto su zauzele naše Starije omladinke, prikazujući izuzetnu energiju, preciznost i tehniku koja je osvojila srca publike što je rezultiralo osvajanjem drugog mesta na Kupu Balkana.

 

Foto: Plesni klub Luna

 

Julijana Damljanović, Andjela Milutinović, Mina Gucunski, Dina Benić, Isidora Stamenković, Anja Vujović, Nataša Švabić, Elisa Bogdanović, Kjara Čutović i Teodora Nikolić je tim koji su posvećenost, odlična tehnika i uvežbanost dovele medju sam vrh na Balkanu, a i šire.

Preponosni smo na naše sjajne takmičare, naš tim trenera koji zajedničkim snagama stvaraju sjajne sportiste, plesače i divne ljude. Velika zahvalnost ide roditeljima ove dece, koji podržavaju svoju decu, ali i naš klub na sjajan način pun razumevanja!

 

Foto: Plesni klub Luna

 

Ovaj izuzetan uspeh dolazi uoči još jednog velikog događaja koji će obeležiti takmičarsku plesnu sezonu u svetu.

Plesni klub "Luna", četvrtu godinu za redom u saradnji sa Plesnim savezom Srbije i uz podršku grada Čačka, organizuje jedan od najvećih turnira sportskog plesa na svetu - WDSF SERBIJA OPEN - ČAČAK TROPHY, koji će se održati 11. i 12. maja u Čačku.

Ovaj događaj će okupiti vrhunske plesače iz celog sveta, a ima neverovatno veliki značaj za Plesni savez Srbije i Plesni klub Luna, u našem grad se očekuje oko 2.000 takmičara iz preko 25 zemalja.

Plesni klub Luna nastavlja da bude sinonim za izvrsnost i predanost u svetu plesa, inspirišući generacije plesača i ostavljajući dubok i trajan pečat u sportskom plesu u našem gradu, zemlji, ali i mnogo šire.

Ovaj ogroman uspeh ne samo da je podigao ugled našeg kluba, već je i pokazao da se predanost, trud i ljubav prema plesu isplate. Ponosimo se našim takmičarima na postignutom uspehu, kao i na podršci koju su dobili od svojih trenera i porodica!

Fantastičnim rezultatima potvrđujemo našu posvećenost i obećavamo da ćemo nastaviti da se trudimo i rastemo kako bismo ostvarili još veće uspehe u budućnosti.

"Čestitamo našim takmičarima na fantastičnim rezultatima i radujemo se budućim uspesima koje ćemo zajedno postići", poručuju iz PK "Luna".

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!