Uspešan nastup KK "Nemanja" na 21. "Kraljevačkom pobedniku"


indonezija 4
Foto: KK Nemanja

17.03.2024. 17:56

Proteklog vikenda u Kraljevu je održan 21. "Kraljevački pobednik", u organizaciji Karate kluba "Reikon".

Kao i svake godine, karatisti čačanskog kluba "Nemanja", svoju takmičarsku godinu započinju upravo na ovom prijateljskom turniru.

"Nemanja" je nastupio sa svojih 15 takmičara i osvojili su sledeće medalje:

- Nikola Matović, zlato u katama pojedinačno;

- Lazar Vasilijević, zlato u katama pojedinačno;

- Lena Drašković, zlato u katama pojedinačno;

- Andrea Dragović, srebrna medalja u katama pojedinačno;

- Nikola Brković, srebrna medalja u katama pojedinačno;

- Anđela Mitrović, bronza u katama pojedinačno;

- Uroš Kaplanović, bronza u katama pojedinačno;

- Lazar Pumpalović, bronza u katama pojedinačno;

- Jakov Karović, bronza u katama pojedinačno, kojem je ovo bilo ujedno i prvo svoje takmičenje.

 

Foto: KK Nemanja

 

Ovog puta i mladi ženski kata tim u sastavu: Nađa Šijaković, Una Dramićanin i Una Stajić osvojio je bronzanu medalju. Ako nastave ovako da rade, pred ovim mladim kata timom je lepa budućnost.

Bez medalje, ali sa jako dobrim nastupom u katama su bile: Milica Lazarević, Đurđa Čkonjević, Nađa Šijaković, a u kihon kumite-u Natalija Bogdanović.

 

Foto: KK Nemanja

 

Trener kluba Marija Raičković zahvaljuje KK "Reikon" na pozivu, svojoj deci iz kluba što su, kao i uvek, predstavljali svoj klub na pravi način, roditeljima koji su ih bodrili i čestita na ostvarenim rezultatima.

"Svake godine, takmičarski deo počinjemo upravo u Kraljevu, gde rado odlazimo. Oni su uvek moj ponos, uvek i veoma sam zadovoljna. Posebno što smo bili na pauzi i što se lagano zagrevamo takmičarski. Očekuje nas dosta izazova do kraja sezone, tako da ćemo se potruditi, kao i do sada, da budemo najbolji što možemo", kaže Marija Raičković i najavljuje sledeće takmičenje u Bojniku, u okviru I kola Fudokan Lige, gde je, takođe, planirano da učestvuju.

Podsetimo, KK "Nemanja" tokom cele godine prima nove članove, a zainteresovani se mogu javiti preko Facebook i Instagram stranice kluba.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!