Branko Ostojić novi trener mlađih selekcija FK Borac


indonezija 4
Foto: FK Borac

06.03.2024. 22:32

Bivši igrač Borca Branko Ostojić je postao deo stručnog tima zaduženog za rad sa mlađim kategorijama fudbalskog kluba Borac 1926. Dugogodišnji igrač Borca će u narednom periodu biti zadužen za rad sa bazičnim selekcijama.

"Dolazak ili bolje rečeno povratak Branka Ostojića u naš klub je samo nastavak strategije da se još više unapredi rad u omladinskoj školi. Želja nam je da pružimo priliku mladim i perspektivnim trenerima koji nakon igračke karijere žele da se edukuju, ali i da rade sa mladima kako bi se usavršavali i prenosili svoje znanje i iskustvo", rekao je generalni sekretar kluba Miloš Teofilović.

Branko Ostojić je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri nosio dresove Borca, Javora, Verie, OFI-ja sa Krita, Doxe, Radničkog 1923 i Voždovca.

"Zahvaljujem se rukovodstvu kluba na ukazanom poverenju. Primetno je da je klub zauzeo jedan sasvim novi kurs kada je u pitanju organizacija i pre svega rad omladinske škole. Sa puno elana I optimizma sam se prihvatio novog posla i verujem da ćemo svi zajedno dati doprinos povratku Borca na neke stare staze, ali i učiniti veliki iskorak u pogledu da veći broj igrača u prvom timu budu oni najbolji iz omladinske škole", rekao je Branko Ostojić.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!