U FOKUSU: "Glas Srbije" čuje se i u Čačku (VIDEO)


indonezija 4
Foto: Zajednički glas / U fokusu, screenshot

26.02.2024. 15:32

Sednica predsedništva Otvorene građanske platforme "Glas Srbije" održana je u nedelju, 25. februara, u Čačku.

Sve organizacije članice Otvorene građanske platforme "Glas Srbije" u lokalnim sredinama gde su održani izbori 17.12 2023., i pored svih nepravilnosti i prevara vlasti, postigle su odlične rezulate, izražene u dvocifrenim procentima osvojenih glasova. Time su članice ove Građanske platforme pokazale svoju snagu i istrajnost, ali i opredeljenje lokalnog stanovništva da snažno podrži svoje sugrađane sa istaknutim biografijama i afirmativnim, realnim programima za te sredine, u Pirotu, Kragujevcu, Varvarinu, Rekovcu itd...

Na sastanku održanom u Čačku doneta je odluka o uspostavljanju saradnje OGP "Glas Srbije" sa inicijativom ProGlas. Takođe, OGP Glas Srbije u potpunosti podržava minimalne uslove za održavanje svakih sledećih izbora u Srbiji koje je postavila Inicijativa ProGlas.

Opširnije o tome pogledajte u novom izdanju "U fokusu":

 

Izvor: Epicentar press

 





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!