Koncert Amire Medunjanin u Čačku (FOTO+VIDEO)


indonezija 4
Foto: Bus Plus produkcija

10.02.2024. 23:33

Jedna od najpoznatijih i najznačajnijih savremenih interpretatorki sevdalinki Amira Medunjanin po treći put u svojoj karijeri održala je koncert u Čačku.

 

 

Pred prepunom Velikom salom Kulturnog centra Čačak Amira je nastupila 8. februara, a samo dva dana kasnije održala je koncert i pred Nišlijama.

 

 

U Čačak je došla samo dan nakon uspešno završene kanadske turneje i za razliku od prethodna dva puta sada ju je na sceni na harmonici pratio mladi maestro Antonio Vrbički iz Zagreba.

 

 

Kako je čačanska publika i navikla kada je Amira u pitanju, ovo februarsko veče upotpunila je svojim nezaobilazni šarmom, emocijom, izvrsnom interpretacijom i talentom, ukrašenim njenom duhovitošću.

 

 

 

Nizale su se pesme, a publika je u glas pevala, zajednom sa ovom sjajnom umetnicom: "Pjevat ćemo šta nam srce zna", "Što te nema", "Moj dilbere", "Sejdefu majka buđaše", "Grana od bora", "Ajde, Jano, kolo da igramo", "Snijeg pade na behar na voće", "Omer beže", "Kad ostariš", "Žute Dunje" i za kraj "Ako znaš bilo što".

 

 

 

 

Izvor: Epicentar press

Foto: Bus Plus produkcija

 

Pogledajte deo atmosfere sa Amirinog koncerta u Čačku:





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!