Borac se pojačava i van terena: Miloš Teofilović novi generalni sekretar kluba


indonezija 4
Foto: Lejča photography

03.02.2024. 21:43

Svedoci smo da je fudbalski klub Borac 1926 u poslednjih nekoliko dana uradio dosta toga na pojačavanju igračkog i stručnog kadra.

Podsećamo da su redove čačanskog srpskoligaša pojačala četvorica iskusnih i odličnih igrača, dok je rad sa mlađim kategorijama takođe ''osvežen'' dolaskom dvojice fudbalskih stručnjaka. U danu kada je predstavljeno najzvučnije pojačanje Marko Milinković, na Gradskom stadionu je promovisan i novi generalni sekretar kluba. Odlukom rukovodstva prvi operativac u narednom periodu će biti Miloš Teofilović.

''Svi mi koji smo rođeni u Čačku dobro znamo šta je Borac. Prihvatio sam poziv ljudi iz agilnog rukovodstva da u narednom periodu dam doprinos daljem razvoju i ostvarenju zacrtanih ciljeva kluba. Ovo smatram velikim priznanjem za svoj dosadašnji rad u fudbalu, ali i velikom obavezom koju stvara sam rad u klubu. Trudiću se da u domenu svog posla dam maksimalan doprinos, kako bi organizacija i funkcionisanje kluba ispratili na pravi način ono što svi očekujemo od samog terena, na kome će se Borac vratiti tamo gde mu je i mesto. Samo zajedničkim snagama svih struktura klub može napredovati, a to je cilj ne samo nas koji smo sada u Borcu, već verujem i svih Čačana koje pozivam da pruže podršku pre svega igračima i trenerima na putu povratka u viši rang takmičenja'', rekao je novi generalni sekretar FK Borac 1926 Miloš Teofilović.

Miloš Teofilović je kao igrač prošao sve mlađe kategorije Borca. Posle teške povrede kolena sa velikim uspehom je branio u prvoligaškoj konkurenciji futsala za čačansku Fontanu i Metalac Kolorado iz Gornjeg Milanovca. Radio je kao generalni sekretar fudbalskog saveza grada Čačka, a u Borac stiže sa pozicije potpredsednika Poleta iz Ljubića. Završio je Master studije menadžmenta u sportu.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!