Omladinska škola Borca jača iz dana u dan: Ivan Milinković, koordinator bazičnih selekcija


indonezija 4
Foto: FK Borac 1926.

01.02.2024. 22:32

Da su u fudbalskom klubu Borac 1926 shvatili izuzetno ozbiljno period koji je pred klubom, ilustruje podatak da je stručni kadar ovog segmenta iz dana u dan sve brojniji i jači.

Samo par dana nakon promocije Željka Kovačevića u novog trenera omladinaca, Borčeva fudbalska škola je dobila novo pojačanje.

Novi član stručnog dela omladinskog pogona je trener Ivan Milinković. On je zvanično promovisan u koordinatora bazičnih selekcija omladinske škole FK Borac 1926.

Svojevremeno je kao igrač prošao kompletnu školu u svim mlađim selekcijama kluba sa obale Zapadne Morave.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri sa uspehom je radio već 11 godina u mlađim selekcijama Poleta iz Trbušana, Poleta iz Ljubića i Gaučosa.

"Mislim da Borac treba da bude perjanica rada sa mlađim kategorijama ne samo u Čačku, već i celoj Zapadnoj Srbiji. Na kompleksu Gradskog stadiona su stvoreni izvanredni uslovi za rad tokom svih 365 dana godišnje. Cilj je jasan, a to je da iz velike masovnosti dobrim i kvalitetnim radom stvaramo igrače kadre da u perspektivi sa uspehom nose dres prvog tima našeg kluba", rekao je Milinković.

Ivan Milinković poseduje UEFA B licencu, ali i sertifikat Coerver programa za rad sa mlađim kategorijama.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!