Kompanija "Del Systems" donirala rotacioni tkivni procesor Opštoj bolnici u Čačku


indonezija 4
Foto: Del Systems

29.01.2024. 23:28

Predstavnici kompanije "Del Systems" donirali su rotacioni tkivni procesor, model STP 120 - 1, Opštoj bolnici u Čačku, u okviru svoje društveno - odgovorne kampanje.

Rotacioni tkivni procesor je napredni medicinski uređaj koji automatizuje i unapređuje proces pripreme tkiva u dijagnostičke svrhe, postižući time veću preciznost i efikasnost medicinskih laboratorijskih ispitivanja.

 

Foto: Del Systems

 

Kompanija "Del Systems" donirala je jedan takav procesor, modela STP 120 - 1, u sklopu svoje društveno-odgovorne kampanje za pomoć i rekonstrukciju bolničkih kapaciteta, koja je počela još 2022. godine.

Ovim putem, kompanija "Del Systems" poziva i druge kompanije i pojedince da se uključe u podršku bolnicama širom Srbije. Donacije ovog tipa pomažu zdravstvenim ustanovama da prevaziđu brojne prepreke u svakodnevnom radu i da olakšaju obavljanje odgovornog posla čiji je krajnji rezultat zdravlje i život pacijenata.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!