Zimska škola sportova


indonezija 4
Foto: SC Mladost

05.01.2024. 20:12

Sportski centar "Mladost", u saradnji sa sportskim klubovima iz Čačka, organizuje sportski program pod nazivom "Zimska škola sportova" za decu uzrasta od 5 do 8 godina.

Sportski program će biti realizovan od 9. do 12. januara u sportskim objektima Grada Čačka.

"Ovim sportskim programom sa jedne strane želimo da deci pružimo fizičke aktivnosti tokom praznika, a ujedno sa druge strane, deca će imati priliku da se upoznaju sa deset različitih sportova, kao što su: gimnastika, atletika, košarka, rukomet, odbojka, fudbal, džudo, rvanje, folklor i klizanje na ledu. Treba napomenuti da će deca aktivno učestvovati u svim sportskim aktivnostima pod strunim nadzorom sportskih trenera", poručuju iz Sportskog centra "Mladost“.

Po završetku celokupnog programa deca će dobiti sertifikate za pohađanje sportskog programa, a takođe imaće mogućnost i da izaberu neki od pomenutih sportova i da se priključe određenom sportskom klubu i da počnu da treniraju.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da prijave svoju decu u Zimsku školu sportova!

Učešće u programu je besplatno, a prijave su moguće na tel. 064/534-46-54.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!