Koncerti Amire Medunjanin u Čačku i Nišu (VIDEO)


indonezija 4
Foto: Bus Plus produkcija, arhiva

04.01.2024. 16:16

Muzičarka Amira Medunjanin održaće koncerte 8. februara u Čačku, a 10. februara u Nišu, u organizaciji koncertne agencije "Long Play", saopštila je ta kompanija iz Beograda.

Koncert u Čačku će biti održan u Kulturnom centru, dok će u Nišu biti realizovan u Domu vojske.

Kako su naveli iz "Long Play", to će biti lep uvod u novu 2024. godinu, jer je za Amiru i sve poštovaoce njenog dela i glasa prošla godina bila puna muzike - koncerti širom Evrope, i uspešna turneja po Srbiji.

"Dragi moji, srećna Nova godina, zdravlja i ljubavi. Vidimo se ponovo u Nišu. Bili smo nedavno, ali evo zovete nas ponovo da se vratimo. Nadam se da ćemo se družiti lepo nakon dugog vremena u Čačku", poručila je Amira Medunjanin, popularna umetnica sevdaha iz Bosne i Hercegovine.

 

Foto: Bus Plus produkcija, arhiva

 

Stanovnici Niša i Čačka imaće priliku da gledaju dvočasovni muzički opus dive magičnog glasa, sa njenim hitovima "Ako znaš bilo što", "Pjevat ćemo šta nam srce zna", "Što te nema", "Moj dilbere", "Sejdefu majka buđaše".

Pored mnogih koncerata koji su održani prošle godine, Amira nas je obradovala i još jednom informacijom koju nestrpljivo čekamo: "Pripremam novi album koji će izaći čim završimo sa svim tehničkim detaljima. Biće, naravno, drugačiji od prethodnih. Iskreno se nadam da će se ljudima svideti".

I dok ne izađe novi album, spremite se za koncert u Čačku, koji će biti održan u Kulturnom centru, dok će u Nišu biti u Domu vojske.

Ulaznice možete nabaviti, već od danas, na blagajnama ili preko servisa Tickets.rs.

Cena ulaznica za koncert u Čačku iznosi 1.500 dinara, dok će za Niš cena biti 1.600 i 1.800 dinara.

 

Izvor: Tanjug, Epicentar press

 

Pogledajte kako je bilo na Amirinom koncertu u Čačku 2017. godine:





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!