KK "Nemanja": Prethodna godina veoma uspešna, pregršt medalja i pehara kao kruna rada


indonezija 4
Foto: KK Nemanja

02.01.2024. 22:17

Pred kraj kalendarske 2023. godine, KK "Nemanja" je učestvovao na "Unsu Open" kupu koji je održan u Leskovcu. To je, ujedno, bilo i poslednje takmičenje u ovoj godini.

Vratili su se zadovoljni i uspešni, kakva im je generalno bila i cela godina, a na ovom takmičenju Nemanjići su nastupili sa svojih 13 takmičara.

Plasmani su sledeći:

Iskra Rakonjac se izborila u veoma jakoj konkurenciji i osvojila je zlatnu medalju u težinskim borbama i srebrnu medalju u katama pojedinačno.

Andrea Dragović osvojila je zlatnu medalju u katama pojedinačno, kojoj je ovo, inače, tek drugo takmičenje.

Lazar Vasilijević, zlatna medalja u katama pojedinačno;

Stefan Radovanović osvojio je srebrnu medalju u katama pojedinačno;

 

Foto: KK "Nemanja"

 

Uroš Kaplanović, srebrna medalja u katama pojedinačno;

Marija Zečević, bronzana medalja u katama pojedinačno;

Vasilije Đurić osvojio je bronzanu medalju u katama pojedinačno, kojem je ovo prvo takmičenje i javni nastup;

Lazar Pumpalović, bronza u katama pojedinačno;

 

Foto: KK "Nemanja"

 

Anđela Mitrović, bronzana u katma pojedinačno;

Pavle Đokanović, bronzana medalja u katama pojedinačno;

Luka Todorović, bronzana medalja u katama pojedinačno;

Vuk Todorović, bronza u katama pojedinačno,

Lena Drašković, bronza u katama pojedinačno.

 

Foto: KK "Nemanja"

 

Za najmlađe učesnike organizator je obezbedio simbolične paketiće, u duhu praznika, a za klubove pehare, od kojih je jedan pripao i KK "Nemanja".

"Godinu za nama ćemo tek sumirati, ali definitivno imamo razlog samo za ponos. Zaista smo se na svakom turniru odlično pokazali. Sa evropskog i svetskog imamo medalje i pehare. Pored toga, postizali smo da budemo uključeni u mnoge aktivnosti sa drugim školicama, klubovima gde su naši članovi učestvovali aktivno. Kao trener jako sam ponosna", kaže Marija Raičković, kojoj je ovo šesta godina kako je preuzela klub "Nemanja" i potrudila se sa svim članovima da klub nastavi i ne bude ugašen nakon odlaska Zorane.

"Drago mi je da je svaka godina bolja i bolja, da naš trud i rad rezultiraju na najbolji mogući način. Drago mi je da su takmičarsku sezonu završili na ovakav način i da na zasluženi odmor idemo zadovoljni, svi. Zahvalna sam timskoj drugarici koja je vodila ekipu i brinula o njima, Aleksandri Ilić", kaže Marija i završava: "Nemanjići nakon odmora nastavljaju dalje svoje aktivnosti, tokom cele godine upisujemo nove članove. Novi kalendar turnira i velikih takmičenja je pred nama, svakako novi izazovi i razlog da vežbamo i budemo još bolji. Neizostavno je da ćemo i dalje održavati Memorijani turnir 'Nemanja i Zorana', kao i ove godine što smo to uradili. Svrha i moj cilj je da deci prenesem ono što sam imala čast da učim od Zorane, a da kroz njih žive Nemanja i Zorana. Verujem, a njihovi rezultati govore da sam za ovih 6 godina to i uspela, zahvaljujući ljubavi, istrajnosti i pravih ljudi - dece koja su uz mene. Svaku godinu, pa i ovu ja posvećujem svom treneru Zorani, želim i nadam se da je ponosna na mene, na nas, na njene prave Nemanjiće", završava Marija.

 

Tekst: KK "Nemanja"





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!