Humanitarna akcija "Neka se svako dete raduje Božiću" 2024.


indonezija 4
Foto: Udruženje Čačana u Beogradu

02.01.2024. 17:39

Krajem 2023. godine, pošiljka sa preko 250 kilograma dečje garderobe, igračaka, obuće i slatkiša, koji su prikupili članovi Udruženja Čačana u Beogradu, doputovala je ka deci iz mnogočlanih socijalno ugroženih porodica iz Čačka i okoline.

Po šesti put se Udruženje Čačana pridružilo Kolu srpskih sestara "Nadežda Petrović" iz Čačka i drugim čačanskim firmama i organizacijama u njihovoj tradicionalnoj humanitarnoj akciji "Neka se svako dete raduje Božiću".

Cilj ove akcije je prikupljanje pomoći za decu manje imućnih porodica iz našeg kraja, tako da srećno dočekaju i proslave božićne praznike. Tradicionalno se ovim aktivnostima pridružio i veći broj firmi, organizacija i pojedinaca iz Čačka i okoline.

Ukoliko još neko želi da se pridruži ovoj akciji, može to uraditi uplatom donacije na žiro račun Kola srpskih sestara iz Čačka 155–0000000024079–38 Halk Banka (Halk Banka a.d.), sa naznakom "Za božićnu humanitarnu akciju".

"Nadamo se da će Čačani u Beogradu i Čačani u Čačku, kao i mnogo puta do sada pokazati svoje veliko srce i ulepšati novogodišnje i božićne praznike našim najmlađim sugrađanima kojima je pomoć potrebna. Sve prikupljeno biće podeljeno deci uoči Božića", poručuju iz Udruženje Čačana u Beogradu i Kolo srpskih sestara iz Čačka.

 

Izvor: Udružene Čačana u Beogradu





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!