Novi teren za FK Slobodu sa veštačkom travom


indonezija 4
Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

12.12.2023. 01:49

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je u nedelju, 10. decembra, zajedno sa saradnicima, posetio FK Sloboda, gde je završena rekonstrukcija igrališta, na kome je postavljena veštačka trava.

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

Zajedno sa novim osvetljenjem, ova investicija vredela je oko 40 miliona dinara, a finansirana je iz budžeta Grada Čačka.

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

U FK Sloboda trenira oko 300 mališana u devet selekcija sa deset trenera i još 35 seniora sa dva trenera.

- Teren je sada sa najsavremenijom podlogom, sa novim golovima i mrežama, novom rasvetom, odličnim reflektorima koji će omogućiti igračima da treniraju i u večernjim satima. Naša misija i jeste da naša deca provode što više vremena na otvorenom, baveći se sportom- rekao je gradonačelnik Todorović. On je naglasio da lokalna vlast ulaže i u ostale fudbalske klubove, u želji da se ovaj sport u Čačku vrati na mesto koje mu pripada.

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

- Želja nam je da FK Borac na leto postane član Prve lige, da Polet iz Ljubića i Omladinac iz Zablaća ostanu stabilni srpskoligaši. Urađene su tribine u Zablaću i Konjevićima, u Trbušanima je u toku rekonstrukcija terena, kao i na FK Polet, koji će nakon rekonstrukcije biti odličan, sa drenažom i reflektorima, a sve to u cilju da decu vratimo na terene – rekao je gradonačelnik Čačka.

 

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!