Gradonačelnik Todorović dodelio stipendije i nagrade najboljim studentima i đacima


indonezija 4
Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

10.12.2023. 17:52

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović danas je u sali Kulturnog centra dodelio studentske i učeničke stipendije, kao i jednokratne nagrade najboljim đacim i studentima.

Ukupno je dodeljeno 267 stipendija i nagrada, a iz budžeta Grada za ove namene je izdvojeno 18 miliona dinara.

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

Studentske stipendije u mesečnom iznosu od 10.000 dinara u deset mesečnih rata dobilo je 130 studenta sa ostvarenom prosečnom ocenom većom od 8,50. Učeničke stipendije, u mesečnom iznosu od 6.000 dinara u deset mesečnih rata, dobilo je 14 učenika koji pohađaju škole za talente.

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

Jednokratne nagrade od 15.000 dinara, ove godine, zaslužilo je 16 studenta prve godine fakulteta, koji su na konačnoj rang listi osvojili 95 i više poena, kao i 107 učenika osnovnih i srednjih škola koji su na republičkom takmičenju osvojili prvo, drugo ili treće mesto.

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

Posebnu nagradu od Grada, dva laptop računara, dobile su najbolje studentkinje , Aleksandra Pandurović, koja pohađa 2. godinu Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu i Nikolina Vasilijević, koja je na 6. godini Medicinskog fakulteta u Beogradu.

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

Gradonačelnik Čačka Milun Todorvić poželeo je najboljim učenicima i studentima da nastave sa marljivim radom, ostvare se u svojim profesijama, i kako je rekao, ne zaborave Čačak, jer će aktuelno lokalno rukovodstvo uvek raditi na tome da stvori što bolje uslove za mlade, a posebno one koji se svojim znanjem ističu i na najbolji mogući način predstavljaju naš grad.

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

Foto: Kabinet gradonačelnika Čačka

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!