Prijavite se - "Arhimedesovo tajno društvance"


indonezija 4
Foto: Arhimedesovo tajno društvance, ilustracija

28.11.2023. 21:15

"Arhimedesovo tajno društvance" je inovativni program koji su osmislili prosvetni praktičari sa raznovrsnim i dugogodišnjim iskustvom, sa ciljem da, ovog puta, uzrast od 5 do 7 godina uvedu u svet primene nauke, gde mogu da nauče kako se uči, kako se upravlja vremenom i gde mogu da se otkriju talenti deteta.

Ako ste u nedoumici kako svom detetu pružiti mogućnost za igru, naročito u predstojećim hladnim mesecima, ali daleko od mobilnog telefona, onda će vam saveti i preporuke ovih praktičara biti od koristi.

Dragi roditelji,

Imate priliku da izaberete program koji vaše dete uči kako se uči, osposobljava za školu, dopuna je svim pripremama za upis u 1. razred osnovne škole, velika pomoć za mnoge predmete i u višim razredima, a najvažnije je što osposobljava dete na česte promene u trenutnoj 4. industrijskoj revoluciji. Program traje mesec dana, pod nazivom "Arhimedesovo tajno društvance".

Simbolično, 20. novembra, na Međunarodni dan deteta, počeo je prvi ciklus programa pod nazivom "Arhimedesovo tajno društvance" u prostorijama PU Gimnazion, u Ulici Vojvode Stepe 79, iza Veterinarske apoteke "ZOO Cerić".

Drugi ciklus je planiran da počne 15. januara. Ciklus traje 10 časova i još nije kasno da se i Vaše dete priključi ili prijavi, iako je ostalo malo mesta za oba ciklusa.

Grupe su male, do 8 polaznika, njima su posvećena 3 voditelja - prosvetni praktičari sa priznatim i nagrađivanim radom, velikim i raznovrsnim iskustvom:

- Tamara Glišović, master učitelj sa dugogodišnjim iskustvom u radu produženog boravka i celodnevne nastave,

- Danka Vuković, prof. razredne nastave sa iskustvom u radu sa darovitom decom i

- Snežana Tošović, prof. matematike čija primena matematike u svakodnevnom životu i drugim naukama je nagrađivana i na evropskom nivou.

Cena prvog ciklusa je 4000 dinara za 10 časova po 2 časa nedeljno (ponedeljak i četvrtak) u terminu od 17 do 18 časova. Naredni ciklus je viši nivo prethodnog i za stare članove je cena 2000 dinara.

Namenjen je uzrastu od 5 do 7 godina.

Radujemo se saradnji da zajednički osposbimo decu za brze promene u društvu kao i na tržištu rada. Takođe, naše iskustvo govori da je potrebno decu osposobiti na kreativna prilagođavanja na razne promene uz primenu svih veština i znanja.

Naša misija je da sva naša dugogodišnje stečena znanja i iskustva prenesmo vama roditeljima, a vašu decu potrebnim podučimo.

Bliža obaveštenja i prijava na brojeve tel. 062/88-93-272 i 060/40-87-803.

 

Arhimedesovo tajno društvance





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!