Iznenada preminuo direktor OŠ "Milica Pavlović"


indonezija 4
Foto: OŠ Milica Pavlović

25.11.2023. 16:00

Direktor OŠ "Milica Pavlović" Zoran Ilić preminuo je iznenada u noći između petka i subote, saopštio je kolektiv ove Osnovne škole.

Komemoracija povodom smrti Zorana Ilića biće održana u ponedeljak, 27. novembra, u svečanoj sali škole sa početkom u 9 časova, a sahrana će se obaviti istog dana u 12 časova na Gradskom groblju u Čačku.

Sa neizmernim bolom i nevericom obaveštavamo vas da nas je danas, u subotu 25. novembra 2023. godine, napustio naš kolega, prijatelj i direktor OŠ "Milica Pavlović" Zoran Ilić.

Zoran Ilić rođen je 27. decembra 1967. godine u Čačku. Nakon završene osnovne i srednje škole u Arilju, upisao je Prirodno-matematički fakultet, odsek biologija, gde je i diplomirao.

Radnu karijeru započeo je 1998. godine u OŠ "Dr Dragiša Mišović", potom je radio u OŠ "Tatomir Anđelić", a od 2001. zaposlen je u OŠ "Milica Pavlović".

Profesor Zoran upokojio se kao direktor OŠ "Milica Pavlović" i to u drugom mandatu.

Napustio nas je čovek, ispred svega. O ljudskosti i ljubavi prema svom poslu, poštovanju, kulturi i profesionalnosti, nežnosti najbolje govore brojne generacije koje je Zoran učio.

Zoran je bio oženjen i ima jednog sina.

Bila je čast sarađivati sa našim Zoranom, bilo kao đak, roditelj ili kolega. Neka mu je večna slava!

 

Kolektiv OŠ "Milica Pavlović"





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!