Udruženje građana Erudita predstavlja novi projekat za mlade iz Čačka


indonezija 4
Foto: Udruženje Erudita, logo

09.11.2023. 22:48

"Mladi za svoj grad - aktiviraj se, budi rad" je program koji će mladima iz Čačka i Vranja dati priliku da steknu veštine iz omladinskog aktivizma i postanu aktivni članovi zajednice.

Program udruženja građana Erudita Projekat će se sprovoditi u novembru i decembru tekuće godine, a prva faza projekta je četvorodnevni trening u Vrnjačkoj Banji koji će trajati od 17. do 20. novembra.

Na treningu će mladi učesnici imati priliku da nauče veštine timskog rada, prepoznavanja problema u lokalnoj zajednici, preuzimanja inicijative i razvoja kreativnih rešenja za te probleme. Nakon treninga, uz mentorsku podršku, mladi će moći da primene svoje veštine u praktičnim projektima koji će doprineti zajednici.

Udruženje građama Erudita pokrenulo je projekat pod nazivom "Mladi za svoj grad, aktiviraj se-budi rad" u okviru BOLD programa. BOLD program sprovode Ambasada Sjedinjenih Američkih država u Srbiji i Asocijacija za Afirmaciju kulture ASK.

Proizvedeni sadržaj i stavovi izrečeni u okviru projekta su isključiva odgovornost nosioca projekta.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!