DJ KING CALYPSO i OSMI DAN u Srpskom pabu


indonezija 4
Foto: Srpski pab, promo

06.10.2023. 11:30

Ovog vikenda u Srpskom pabu nastupiće DJ KING CALYPSO i OSMI DAN.

PETAK, 6.10.2023, 22 sata - DJ KING CALYPSO Prisutan je na sceni preko 20 godina i pripada najstarijoj generaciji domaćih reggae & dancehall DJ-eva, a dugi niz godina je i jedan od najaktivnijih. Na žurkama želi pre svega da zabavi ljude i natera ih na ples i važi za dancefloor friendly selectora, pa mu je provod prisutnih važniji od ličnog DJ ega i uvek uspostavlja odličnu konekciju sa publikom. Nastupao je na puno većih i manjih festivala u Srbiji i regionu. Redovan je na programu Exit-ovog reggae stejdža, kao i na Overjam-u u Sloveniji, Sea Star-u, Sea Dance-u...Takođe, iza sebe ima bezbroj žurki u mnogim beogradskim klubovima, a često nastupa i u Srpskom pabu u Čačku.

 

Foto: Srpski pab, promo

 

SUBOTA 7.10.2023 u 22 sata - OSMI DAN Osmi Dan je alternativni cover band iz Novog Sada. Na njihovim svirkama možete čuti metal, rock... Oni za sebe kažu: Volimo Rock, Metal, Drum'n Bass, Rave, Punk, Dance, Pop... Sviramo: Rammstein, Linkin Park, Sistem of a down, Korn, Muse, Depesh Mode, Limp Bizkit, RHCP, RATM, Metallica, The Prodigy, Billy Idol, U2, Ramones, Pendulum, Chemical Brothers, Bob Sincar, David Guetta, Faith No More i mnogo, mnogo drugih... Osmi Dan svira po celom regionu, Bugarskoj, Madjarskoj i Norveškoj. Sledeće godine slave 20 godina rada!

Ne propustite najbolji provod u gradu, a ulaz za oba nastupa je besplatan!

 

PR tekst





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!