Gađana protestna kolona jogurtom i paradajzom u Gornjem Milanovcu (FOTO)


indonezija 4
Foto: GMinfo

06.10.2023. 22:50

Kako je objavio večeras portal GMinfo na svojoj fejsbuk stranici, građani okupljeni na večerašnjem protestu u Gornjem Milanovcu gađani su paradajzom i jogurtom.

 

Foto: GMinfo

 

Foto: GMinfo

 

"Nakon večerašnjeg okupljanja 'Milanovac protiv nasilja' u centru, kolona okupljenih je imala uobičajenu zajedničku šetnju desnim trotoarom glavne ulice naniže. Kod mosta, neko je kolonu gađao jogurtom iz pravca stepenica koje vode na Ivice, a potom i paradajzom kada su u povratku prolazili raskrsnicu s Rajićevom. Pojedini učesnici protesta zaradili su fleke po odeći. Organizatori protesta iz udruženja UZINAT prijavili su događaj obližnjoj stanici MUP-a. Pre toga, na nešto posećenijem skupu nego inače, govorili su Aleksandar Glišić iz Pokreta poljoprivrednika Srbije, Dragan Stojković, književni izdavač i Bojan Savković iz UZINAT. Uskoro opširnije", navedeno je u objavi GMinfo.

 

Foto: GMinfo

 

Izvor: GMinfo, Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!