Incident na utakmici u Gornjem Milanovcu zbog transparenta (VIDEO)


indonezija 4
Foto: DDPČ/facebook, screenshot

02.10.2023. 20:41

Odbornik Skupštine opštine Gornji Milanovac sa liste "Aleksandar Vučić – za našu decu" Mileta Tešić juče popodne, na utakmici opštinske fudbalske lige Vrbava – Velereč, nasilno je postupao nad jednim navijačem, jer je, kako nezvanično saznajemo, bio izrevoltiran razvijenim transparentom na kome je pisalo i nešto što se moglo protumačiti kao uvredljiv sadržaj o predsedniku republike.

Za sada nije jasno kako je sam incident tačno počeo.

Takođe, još nije poznato da li su po tom osnovu reagovali iz policije. Snimak, načinjen telefonom iz publike za vreme dela događaja, sinoć i tokom noći postao je praktično viralan na društvenim mrežama. Tešić je inače u organima kluba FK Vrbava. Poznat je u Milanovcu i kao službeni vozač predsednika opštine Dejana Kovačevića.

Pošto je jutros održana ranije najavljena sednica Opštinskog veća, pitali smo tom prilikom Kovačevića, koji je i predsednik opštinskog odbora SNS i šef odborničke grupe "Aleksandar Vučić – za našu decu" u Skupštini opštine, kako komentariše ovo nasilničko ponašanje odbornika Tešića, Kovačević je kratko rekao:

- Ja taj video snimak još nisam pogledao. Čuo sam da se to nešto sinoć desilo. Čim budem imao bliže informacije, obavestiću vas.

Kako GMinfo saznaje, utakmica je prekidana i nastavljana više puta, a sporni transparent skidan i vraćan; ali, osim verbalnih, nije u nastavku bilo daljih fizičkih incidenata oko i na terenu.

 

Izvor: GMInfo.rs

 

Pogledajte snimak:






banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!