Spisak svih popusta sa penzionerskom karticom u Čačku i Gornjem Milanovcu (FOTO)


indonezija 4
Foto: Freepik

30.09.2023. 20:52

Penzionerska kartica za sve koji su se prijavili počinje da važi od nedelje 1. oktobra, a Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO fond) objavio je kompletan spisak mesta na kojima će penzioneri imati popuste i koliko će oni iznositi.

Jednostavnom pretragom na sajtu PIO Fonda možete pronaći koji su se to privredni subjekti pridružili ovoj akciji i ponudili razne benefite za naše najstarije sugrađane.

Mi smo pretragom utvrdili da su u Čačku i Gornjem Milanovcu samo neki privrednici, firme i ustanove kulture imali sluha za naše najstarije sugrađane, dok se u opštinama Lučani i Ivanjica te pogodnosti za sada ne mogu ostvariti.

 

Popusti uz karticu u Čačku

 

Nadamo se da će se vremenom pridružiti još privrednih subjekata kako u Moravičkom okrugu tako i u celoj Srbiji kako bi penzionerima, korisnicima pomenutih kartica, bila što raznovrsnija i bogatija ponuda.

 

Popusti uz karticu u Gornjem Milanovcu

 

Podsetimo, popusti se odnose na razne oblasti, kao što su putovanja, boravak u banjama, apoteke, auto servisi, prodavnice, zdravstvene ustanove, ustanove kulture, restorani, bazeni.

 

Popusti uz karticu u Ivanjici

 

Iznosi popusta kreću se od 2 do 66 odsto, ali je većina između 5 i 10 odsto.

 

Popusti uz karticu u Lučanima

 

U ovaj projekat Fonda uključuje se, kako navode, šira društvena zajednica, pre svega Vlada, lokalne samouprave, društveno odgovorni privredni subjekti i preduzetnici koji će obezbediti posebne popuste penzionerima koji pri plaćanju roba i usluga prilože Penzionersku karticu, kao i javna preduzeća, privredna društva i institucije koje će da obezbede mogućnost ostvarivanja benefita po osnovu bodova.

Spisak popusta objavljen je na ovom linku.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Srpkina | 11.11.2023 06:43

Ovo sto ste napisali popust za penzionere u gradu Cacku, mora da zezate penzionere, ovo ni lupom nemize da se procita, treba da vas je sramota, penziineri ovo nemigu procitati, mesto da ste napisali normalnim slovima nego nema nekih popusta, pa ste tako napisali