Izabran novi predsednik Skupštine Foruma privrednika Čačka


indonezija 4
Foto: Forum privrednika Čačka

27.09.2023. 18:21

Na redovnoj, 115. sednici Skupštine Foruma privrednika Čačka, koja je održana u utorak, 19. septembra 2023. godine, izabran je novi predsednik Udruženja Aleksandar Milojević, vlasnik kompanije "Etiteks".

Milojević će na novoj funkciji zameniti dosadašnjeg predsednika Udruženja Vladimira Krstića, vlasnika Kompanije "Uspon".

Kako se navodi u saopštenju, predsedniku Krstiću je istekao mandat predviđen Statutom Udruženja, pa je na predlog članova Skupštine Foruma privrednika Čačka izabran novi predsednik koji će tu funkciju obavljati u naredne dve godine.

Bivši predsednik je podneo izveštaj o radu u prethodnom periodu i započetim aktivnostima koje treba završiti u narednom periodu.

Novi predsednik Milojević je konstatovao da će nastaviti sa započetim aktivnostima i da će u narednom periodu biti izabrani novi članovi Skupštine i potpredsednici Foruma privrednika Čačka.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!