Uskoro počinje drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"


indonezija 4
Foto: Uzmi račun i pobedi, promo

23.09.2023. 20:45

Prvo od pet izvlačenja u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" biće 14. oktobra, a tokom ovogodišnjeg kruga igre biće dodeljeno ukupno 10 stanova u Beogradu, izjavio je ministar finansija Siniša Mali.

On je na konferenciji za novinare povodom početka drugog kruga igre "Uzmi račun i pobedi" rekao da se trenutno u bazi nalazi 217 miliona računa koji mogu da konkurišu za nagradu, jer baza obuhvata i račune posete i u prvom krugu igre.

Mali je naveo da više od milion građana ima instaliranu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" i dodao da se baza računa koji učestvuju u nagradnoj igri u proseku dnevno povećava za 804.000.

Poslednje izvlačenje biće 11. novembra.

Održaće se ukupno pet javnih izvlačenje nagrada na Prvom programu RTS-a od 18 časova i to:

1. Prvo izvlačenje 14. oktobra 2023 - Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu
2. Drugo izvlačenje 21. oktobar 2023 - Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu
3. Treće izvlačenje 28. oktobar 2023 - Dva dvosobna stana u Beogradu
4. Četvrto izvlačenje 4. novembar 2023 - Dvosoban i trosoban stan u Beogradu
5. Peto izvačenje 11. novembar 2023 - Trosoban i četvorosoban stan u Beogradu

Aplikacija "Uzmi račun i pobedi" dostupna je u Google Play i Apple prodavnicama. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!