Milošević (Zajedno OO Gornji Milanovac): Kada će naša deca biti bezbedna?


indonezija 4
Kristina Milošević; Foto: Epicentar press

27.08.2023. 09:40

U Gornjem Milanovcu je juče pred početak protesta "Srbija protiv nasilja" kroz zatvoren centar gde deca voze igračke autiće i bicikle, prošao je auto trotorom, pa ulicom, udario dete na bicikli, prebacio ga preko auta i nastavio da vozi kao da se ništa nije desilo, kaže u saopštenju za javnost Kristina Milošević iz OO Zajedno G. Milanovac, koje prenosimo u celosti.

Predsednica odbora stranke Zajedno u Gornjem Milanovcu i jedna od organizatorki skupa u ovom gradu smatra da je vlast odgovorna za ovaj incident koji je rezultat njihovog sejanja decenijske mržnje.

"Naša država ima granice koje je drže u komadu, ali se sistem u samoj državi raspada i uništava živote nas, građana", ogorčena je Milošević.

Ona objašnjava da je čovek koji je vozio ovaj auto priveden i zadržan u policiji, kao i da prema zvaničnim saopštenjima nije imao alkohola u krvi. Ipak, još jedno dete ove naše Srbije moglo je da strada.

"Građani su besni na ovu vlast. Sa pravom su besni, jer ne možemo da podnesemo više stradanja naše dece. Protest je nastavljen ispred policije u Gornjem Milanovcu. Tu smo čuli da je priveden, da mu je određen pritvor, ko je, onda su krenule informacije o njemu, jer je ovo mali grad – da li je trebalo i da ima dozvolu, s kim se druži…", kaže Milošević.

Ona veruje da je vlast odgovorna.

"Ovo su posledice njihovog sejanja decenijske mržnje, njihove podele naroda, zapošljavanja nesposobnih, samo zato što imaju partijsku knjižicu, razaranja sistema na paramparčad zarad održanja na vlasti njihove kriminalne hobotnice", rekla je Milošević.

Ona dodaje da institucije ne funkcionišu i da se vlast ponaša kao da je Srbija samo njihova i da mogu da rade šta god žele, dok nam deca stradaju.

"Već 11 godina nam uništavaju zdrav razum lažima, rijalitijima, nenormalnim razlozima da rasprodaju sve što ova zemlja ima da bi stekli korist, ali sada nam deca stradaju. Ovako više ne može! Sve se mora promeniti i to bez odlaganja! Zajedno sa građanima moramo učiniti ovu zemlju boljim mestom za život", zaključuje Milošević, navodi se u saopštenju.

 

Izvor: GMinfo.rs





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!