Autom uleteo među ljude na protestu u Milanovcu, povređeno dete


indonezija 4
Foto: GMinfo

25.08.2023. 21:35

Oko 19.15h auto milanovačkih registarskih oznaka prošao je glavnom ulicom, inače uobičajeno zatvorenom za saobraćaj od 18 sati, i udario dete kod raskrsnice Karađorđeve i Glavne.

Od 19 sati prikupljali su se sugrađani na 11. protest, kada je kroz milanovački centar projurio automobil, povredivši petogodišnje dete.

Ono je odmah preneto u Hitnu pomoć i, kako GMinfo saznaje, sada nije životno ugroženo. Okupljeni, ali i ostali sugrađani, koji su se našli u okolini, veoma su i dalje uznemireni. Policija je, kako GMInfo saznaje, uhvatila osumnjičenog. Radi se o muškarcu S. V. (1987. godište), sa prebivalištem u Gornjem Milanovcu. Test na alkohol je bio negativan, za narkotike će rezultati tek stići.

Sugrađani se okupljanju ispred stanice MUP-a i na Trgu.

Okupljeni, ali i ostali sugrađani, koji su se našli u okolini, veoma su i dalje uznemireni. Besni građani su se okupili ispred zgrade poliocijske stanice  negodujući što policije večeras nije bilo na obezbeđenju skupa.

 

Izvor: V.P.M.M. GMInfo.rs





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!